Doorgaan naar inhoud

ALMI

De orginele pijpuitklinkers en pijpuitslijpers!

Over Almi

ALMI is de uitvinder van de pijpuitslijper en de pijpuitklinker. In het Overijsselse Vriezenveen staat de Machine fabriek van ALMI, tijdens de fabricage van één van hun andere producten ontstond het idee van de uitklinker. Dit zorgde voor efficientie in het maakproces en een hogere productiviteit. Van hieruit ontstond in een later stadium ook de pijpuitslijper, deze machines zijn nog breder inzetbaar en eveneens eenvoudig in het gebruik.

Het aanbod

Pijpuitklinkers (handmatig)

Pijpuitklinkers (handmatig)

Voor het maken van uitsparingen onder een hoek van 90° zijn onze pijpuitklinkers onmisbaar gereedschap. Ook voor het maken van dubbele hoekverbindingen kunt u onze pijpuitklinkers gebruiken. Voor toepassingen waar een zinkuitloop nodig is bieden we zelfs pijpuitklinkers die direct een uitsparing voor de zinkuitloop maken. 

Bekijk het aanbod
Pijpuitklinkers (elektrisch)

Pijpuitklinkers (elektrisch)

Met onze electrisch aangedreven pijpuitklinkers maakt u uw werk nog lichter. Deze pijpuitklinkers zijn ook geschikt voor dikker buismateriaal dat niet handmatig te bewerken is. Net als bij onze niet-electrisch aangedreven pijpuitklinkers zijn deze machines geschikt voor diverse buisdiameters en materialen. 

Bekijk het aanbod
Pijpuitslijpers

Pijpuitslijpers

Met onze pijpuitslijpers kunt u stabiel en nauwkeurig uitsparingen maken in buisdelen voor onder andere hekwerken, frames, bullbars en andere buisconstructies. Onze pijpuitslijpers slijpen zonder problemen ieder gewenst materiaal uit. Met de ingebouwde afbraamtafel kunt u direct het buisdeel netjes afwerken voor het lassen.

UNIEKE PIJPUITSLIJPER
De AL 150 High Speed, 2 in 1 machine: bandschuurmachine en pijpuitstlijper in één. Deze machine heeft een unieke overbrenging die de bandsnelheid naar 45 meter per seconde brengt. Hierdoor slijpt u 3 maal sneller en heeft de schuurband tot 3 maal langere levensduur dan andere slijpers. Deze machine is geschikt voor staal, RVS, aluminium, inconel en kunststoffen.

Bekijk het aanbod
Waarom Almi?

Waarom Almi?

  • Nederlandse innovatie. Naast de trots van een Nederlands product ook het voordeel van korte lijntje en snelle levering.
  • Op maat gemaakte oplossingen. Bij Almi weten ze dat elke productieuitdaging uniek is. Meedenken over de juiste oplossing is daarom voor ALMI een vanzelfsprekendheid.
  • Uitzonderlijke service. Bij Almi staan ze bekend om de snelle respons en expertise. Of het nu gaat om technische ondersteuning of onderhoud, ze staan klaar om ervoor te zorgen dat uw machines altijd de beste prestaties leveren.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

Video