Doorgaan naar inhoud

Comac

COMAC profielwalsen

Buigmachines op maat
Neem contact op Het aanbod

Over Comac

Comac, al meer dan 35 jaar expert in buigmachines, staat bekend om productkwaliteit en innovatie. Ze bieden betrouwbare machines met minimale onderhoudsvereisten, voortdurend verbeterd om aan marktbehoeften te voldoen. Wereldwijd actief met meer dan 8000 geleverde machines, benadrukt Comac de waarde van hun after-sales service, inclusief snelle assistentie en langdurige beschikbaarheid van reserveonderdelen.

Het aanbod

Comac profielwalsen, voor eenvoudig als complex buigwerk. Profielwals uit te rusten met verschillende CNC besturingen. Zware uitgevoerd.

Profielwalsen

Ontworpen voor het nauwkeurig en efficiënt buigen van diverse profielen, zowel in eenvoudige als complexe vormen.

Bekijk het aanbod

Video

Waarom Comac?

Waarom Comac?

  • Italiaanse vakmanschap. Elke buigmachine vertegenwoordigt het hoogtepunt van Italiaanse precisie en innovatie, gebouwd met een ongeëvenaarde aandacht voor detail.
  • Flexibele oplossingen. Met een breed scala aan machines, van eenvoudige handbediende tot geavanceerde volautomatische systemen, biedt Comac op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw unieke buigvereisten.
  • Uitzonderlijke service. Comac zet zich in voor uitmuntendheid, niet alleen in hun producten maar ook in hun klantenservice. Van technisch advies en training tot na-verkoopondersteuning en snelle assistentie, het deskundige team van Comac staat altijd voor u klaar.

Meer weten?

Benieuwd naar wat Comac voor uw project kan betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op