Doorgaan naar inhoud

ZOPF Buigmachines

Ontdek de kracht van precisie en duurzaamheid
Neem contact op Het aanbod

Over ZOPF

Sinds 2013 is HFM metaalbewerkingsmachines de importeur van de buigmachines van ZOPF. In het leveringsprogramma van de Duitse fabrikant vindt u; Profielwalsen, universele buigmachines, pijpenbuigmachines en doornbuigmachines. Na ruim 10 jaar samenwerking zien wij de toekomst met ZOPF vol vertrouwen tegemoet!

Het aanbod

Profielwalsen

Profielwalsen

ZOPF profielwalsen zijn eenvoudig in de bediening en te gebruiken in diverse werkvelden. De machines werken overwegend met een verstelbare boven rol, afhankelijk van het type is deze verstelling handmatig of hydraulisch.

Bekijk het aanbod
Pijpenbuigers

Pijpenbuigers

Ook de pijpenbuigers van ZOPF kenmerken zich door de eenvoudige bediening. In de digitale programmering geeft u de gewenste hoek in plus de eventuele buigcorrecte en u bent klaar om te buigen. Voor producten met meerdere verschillende buighoeken maakt u eenvoudig een programma aan bestaan de uit meerdere stappen. De maximaal te buigen buitendiameter op 1 van de Zopf buigmachines is Ø 60 mm.

Doornbuigmachines

Doornbuigmachines

Voor het buigen op een korte radius zijn de Doornbuigmachines van Zopf een perfecte oplossing. Vanaf het moment dat u het materiaal in de machine heeft gespannen werkt u nauw samen met de machine voor het beste resultaat. Stap voor stap doorloopt u de buigingen en controleerd de machine of de lengte en verdraaingen van uw werkstuk correct zijn. Optioneel zijn de machines verder te vereenvoudigen en staat u letterlijk alleen achter de knoppen.

Universele buigmachines

Universele buigmachines

De universele buigmachines van ZOPF zijn beschikbaar in verschillende tonnages van 10 tot 100 ton. Veelal worden de machines gebruikt voor het zetten van strip of klein plaatmateriaal. Echter met deze universele machines kunt u met behulp van het juiste gereedschap ook de volgende bewerkingen uitvoeren:

  • richten van profielen
  • buigen van pijp
  • verjongen en optrompen van pijp
Waarom ZOPF?

Waarom ZOPF?

  • Duitse degelijkheid. Een dooddoener, maar niet minder waar!
  • Breed Assortiment. Voor veel van uw vragen op het gebied van buigen heeft ZOPF de oplossing in het assortiment, kunt u het niet direct vinden? Dan vindt men bij Zopf toch altijd een passende oplossing.
  • Deskundige Ondersteuning. Jarenlange ervaring en intensief contact maken ZOPF voor ons een zeer goede partner en betrouwbare om mee samen te werken.

Meer weten?

Benieuwd naar wat de buigmachines van zopf voor uw werkplaats kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op